Must Have

Postet av Adam og Eva Sjølyst den 1. Jun 2016

Å gå ut døren er som å få et slag i fjeset!

VARMEN

Noe vi ikke er vant til, men også noe vi elsker!

Det er syden-varme i landet og vi har for lengst kastet vinterjakken.


Det er viktig å beskytte håret mot solen, og hos oss finner du de fantastiske produktene som nettopp gjør dette. Beskytter. Både Kerastase og Redken har hver sin solserie som passer perfekt på denne årstiden.


REDKEN

Shampooen i denne solserien renser håret skånsomt og fjerner klor, salt og mineralavleiringer uten at den tærer på hårfargen. Dette produktet skal brukes etter du har vært ute i solen. Conditioneren i denne serien gir en langvarig glans, den gjør håret mykt og kambart, samtidig som den pleier og styrker håret som har vært ute i solen. 'Reflective glow' er en leave-in spray som kan brukes på tørt eller fuktig hår. Denne sprayen inneholder UV-filter som beskytter håret mot solen og at fargen falmer.KERASTASE

Disse produktene gir en reparerende pleie og en god solbeskyttelse. De beskytter også mot salt- og klorvann, samtidig som de tar vare på fargen under soling. Aqua-Seal er en slags solkrem for håret. Det er en vannavisende spray som gir en opptimal beskyttelse, og passer perfekt for et skadet hår. Etter å ha prøvd denne vil du kjenne at håret blir smidig og glansfullt. denne sprayen påføres som en solkrem før du går ut i solen.


Nå kan dere gå ut å nyte både sol og varme, samtidig som dere beskytter håret.

Vi ønsker dere en strålende dag i varmen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc