Twist waves

Postet av Adam og Eva Sjølyst den 27. Apr 2015

God fredag, godtfolk!
Noen har kanskje startet helgen allerede?
Vi har fortsatt åpen noen timer til, om du trenger hjelp før helgens festligheter.
I dag skal vi vise dere hvordan dere kan få de fantastiske twist waves / hollywood-krøller.

Vi starter med et nyvasket hår, og føner dette tørt med Nectar-Thermique (varmebeskyttende med masse fuktighet) fra Kerastase.
Skal du gjøre twist waves på deg selv, syns jeg det er greit å starte på høyre siden og jobbe seg mot den andre siden av hodet, slik at du har kontroll, og at alt håret blir krøllet.

NB!! Husk å bruke varmebeskyttende. Det er ikke alle varmebeskyttende produkter som er så sterke at de også tåler varmeverktøy med høyere grader enn fønere. Vi har valgt å bruke fabricate med holdfaktor 03 fra Redken.

1. Ta ut en vertikal passe i front. Hold krølltangen vertikalt, slik som inndelingen din.
Hvis du vil at krøllen skal legge seg bakover, legger du tangen bak håret.

2. Du skal ikke feste håret i den klemmen som en krølltang ofte har.
Snurr håret rundt tangen. Hver gang det har gått en runde, tvister du håret,
før du fortsetter.

3. Fortsett med vertikale inndelinger. Og du.. IKKE ta på krøllene før du er ferdig
med hele håret. Da får håret avkjølt seg, og håre vil låse seg.

4. Når alt håret er krøllet, kan du finne frem en naturbørste.
Du grer i krøllene, slik at det ser "naturlig" ut.

5. Gå gjerne over spissene i håret med Fibre Architecte fra Kerastase, slik at du får et optimalt resultat. Det er et serum som gjør håre mykt og smidig.

6. Helt til slutt, kan du gå over med en hårspray. Da kan du selv velge styrken på sprayen.
Jeg valgte en med mindre godt hold, fordi jeg syns det er fint når krøllene har sklidd ut litt. Da blir det enda mer naturlig. Hver sin smak!









Vi har valgt å bruke en marceltang, fordi den har en jevn varme hele veien.
Vi selger også disse tengene i salongen!



SJEKK UT VÅR INSTAGRAM FOR EN VIDEOSNUTT!



























Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.