Vår prisliste

Postet av Adam og Eva Sjølyst den 22. Jul 2017


Art Director

Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp 970,-


Raia /Shu Uemura og Kerastasé konsulent

Hilde /faglig lederSenior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Sr. Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring internt og for våre samarbeidspartnere. 

Klipp 890,-


Camilla /avdelingsleder

Cathrine


Stylist

Våre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram. De er fra dette nivået å finne på vår nettbestilling. 

Klipp 790,-


Julie

Kjersti


Junior

En lærling, som jobber systematisk med vårt interne opplæringsprogram på modul 1, for til slutt å bli en godkjent Adam og Eva frisør. Har god kompetanse, og jobber under oppsyn. Lærlingen tar 50% rabatt på alle kjemiske behandlinger. 

Klipp 300,-


Soukaina
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc