Julegaver

Postet av Adam og Eva Sjølyst den 10. Nov 2014

God fredag alle sammen.
Vi er nå godt inne i november, og noen har kanskje begynt på julegavene allerede.
Er du litt i tvil om hva du skal gjøre?
Vi har nå fått inn noen flotte gavepakker fra Redken og Pureology.La oss starte med Pureology som er en økologisk, sulfat fri og fargebevarende serie.
Årets pureology-pakker har kommet i bestselgeren strength cure, og to andre favoritter perfect 4 platinum og hydrate.

Strength Cure er en serie for skadet hår. Den reparerer håret, og gir den perfekte balansen mellom styrke og mykhet. Den kontrollerer frizz og gir pleie til håret. I pakningen ligger; shampoo, conditioner og split end salve. Sistnevnte samler splittede spisser i skadet hår. Den styrker skjellaget og etterlater håret glans.

Perfect 4 platinum er en serie for blondiner. Den løser umiddelbart opp floker, og tilfører fuktighet og smidighet. I pakningen ligger; shampoo, conditioner og miracle filler treatment. Miracle filler treatment er en varmeaktiverende lotion som øker styrken ved føning. Håret gjenvinner 78% av styrken som forsvinner under en blonderings-prosess.

Hydrate er den serien med masse fuktighet. Absolutt til å anbefale på tørt hår. Har du prøvd conditioneren i denne serien? Du MÅ prøve den. Den kjøler ned hodebunnen, og dufter fantastisk. I pakken ligger; Shampoo, conditioner og shine max. Shine max er et ett serum som glatter ut flyvehår. Den opprettholder en strålende og glansfull farge.

RedkenVi har også to gavepakker fra redken.

HERRER.
Den inneholder clean brew shampoo og work hard paste.
Clean brew er en rense shampoo som kan brukes hver dag. Den er brygget på malt, ølgjær og appelsinskall. Du får en ren og oppfriskende følelse.

Work hard er en myk og smidig paste som gir god tekstur. Den gir frisyren et sterkt hold og en fleksibel kontroll. Dette er perfekt for mannfolkene!KVINNER.

Color Extend Magnetics er en fargebevarende serie fra Redken. Den renser, tilfører fuktighet og beskytter et fargebehandlet hår. Denne serien etterlater håret en strålende fin glans. Pakken inneholder; shampoo, conditioner og kur.

Vi ønsker dere alle sammen en fortsatt fin fredag!Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc