House of Adam og Eva

Postet av Adam og Eva den 28. Aug 2019

Adam og Eva lager kolleksjoner med et mål om å speile samtiden, samt utfordre våre frisører og kunder til å se inn i fremtiden. Årets kolleksjon heter: House of Adam og Eva.Vi vet at du som kunde ikke bare vil se på deg selv på en måte; identitet og stiluttrykk er sammensatt. Identiteten uttrykkes personlig og individuelt. Ønske med kolleksjonen er å inspirere, gi nye tanker og idéer til kunder, frisører, lærlinger og andre kreative. Dette er House of Adam og Eva!


Bob
Adam og Eva ønsker å rette en stor takk til alle som bidro med å skape
House of Adam og Eva:


Kreativ leder: Eirik Thorsen
Hår: Inger Lise Moa, Tonje B. Dahlen, Maya Stark, Magnus S. Holm og Nina Wølner 
Assistenter: Silje Markussen og Oda Pirmeline
Foto: Dusan Reljin
Makeup og Styling: Linda Wickmann
Art director: Hilde Pettersen Reljin


/Adam og Eva


0 Kommentar

Er du klar for Fushion?

Postet av Adam og Eva den 12. Aug 2019

Mote og kunstfestival Fushion 

28-30. august skal Fushion inspirere, utfordre og oppdatere den mote- og kunstinteresserte. Mote og kunstfestivalen Fushion avholdes i Oslo, og Adam og Eva er med som stolt partner.


Adam og Eva gjør hår til motevisninger og kunstsamarbeid før og under festivalen. Vi gledes oss stort til å være partner. Fushion redefinerer de tradisjonelle visningsarenaene for mote og kunst. Det blir aktiviteter i hele Oslo sentrum.

 

Fushion har som mål å engasjere og nå ut til et stort publikum. Det vil bli motevisninger, utstillinger, presentasjoner, samtaler, m.m.

 

Du kan blant annet oppleve disse merkene:

Anne Karine Thorbjørnsen, Cathrine Hammel, Elisabeth Stray Pedersen, FWSS, Holzweiler, Kaibosh, Mardou & Dean, Maria Black Jewellery, Michael Olestad, Moiré og Norwegian, Søster Studio, Swims, Tarinii Martinsen, Tonje Plur og Varsity Headwear.

 

Og se disse kunstnerne sine utstillinger:

Vivien Allender, Frederik Heyman, Richie Talboy, Wendimagegn Belete og Ahmed Umar.

 

Fushion er et samarbeid mellom Oslo Runway og Collective Oslo Fashion Art Festival. Festivalen er gratis og åpen for alle.  

 

Se mer og opplev Fushion her!

  


0 Kommentar

Powered by: Bloc