Ren hårpleie - Redken Nature + Sciense

Postet av Adam og Eva den 11. Jul 2019


all soft


Fra makeup til hud- og hårpleie, søker vi etter sunne og bærekraftige valg for våre skjønnhetsrutiner. Hva kan være et alternativ til ren hårpleie?

Ren hårpleie er av naturlig opprinnelse* og et alternativ til de tradisjonelle hårpleieproduktene. Redken har utviklet Nature + Sciense. Denne hårpleien er laget av naturlige ingredienser med høy kvalitet. Nature + Science er den naturlige versjonen av Redken sine hårpleiefavoritter; All Soft, Extreme og Color Extend. 


Redken Nature + Sciense

HVA ER NYE REDKEN NATURE + SCIENCE HÅRPLEIESERIE?  

Du får den samme hårpleieteknologien og fordelene som All Soft, Color Extend og Extreme, men med en vegansk og naturlig formel. Dette er spennende nyheter for alle som ønsker å bytte til en renere og mer naturlig hårpleiediett. Redkens Nature + Science shampoer er laget av 83 % naturlige ingredienser, mens balsamen er laget av 99 % naturlige ingredienser. Alle produktene er veganske og har en 100 % naturlig duft som er laget av en styrkende miks av søt appelsin, kaffirlime (en sitrusfrukt på størrelse med en lime) og kaldpressede essensielle sitronoljer. 


Redken Nature + Sciense


HVILKEN NATURLIG INGREDIENS ER BEST FOR MITT HÅR? 

Tørt hår: 

All Soft-serien benytter bjørkesevje for å gi fuktighet og øke mykheten til et tørt hår.

Redken Nature + Sciense all soft

 

Farget hår: 

Color Extend-serien beskytter farget hår fra å falme med bruk av ginseng. 

Redken Nature + Sciense color extend


Skadet hår: 

Extreme-serien styrker og reparerer et skadet hår med lupinprotein. 

Redken Nature + Sciense extremeFOR OSS ER EMBALLASJEN VIKTIG NÅR DET GJELDER REN SKJØNNHET

For ren skjønnhet er det viktig å hensynta emballasjen. Alt i alt, alle tubene og flaskene du bruker hjemme bidrar til økt avfall og har en miljømessig påvirkning. Det er hvorfor Nature + Science tar det et skritt videre. Det er ikke bare med effektive og rene formler - de bor også i flasker laget av resirkulert plast (PCR). 

 

NATURE + SCIENCE

Combining the power of nature with the performance of Redken. 

 

 Veganske formler  

 100 % Resirkulert emballasje 

 100 % Naturlig duft  

 

* Redken betegner en ingrediens å være naturlig opprinnelse hvis den er uendret fra sin naturlige opprinnelse eller har gjennomgått prosesser hvor den fortsatt beholder mer enn 50 % av sin molekulære struktur fra sin orginale og naturlige kilde. 

 

 0 Kommentar

Adam og Eva Frisørenes sommerfavoritter!

Postet av Adam og Eva den 11. Jul 2019


Hårtips

Reisemål: Hjemme (på stranden) ⛱️

Matrix Total Results Keep Me Vivid Velvetizer: styrkende og glansgivende leave-in med UV-filter, perfekt til lufttørking!

Matrix Total Results Keep Me Vivid Velvetizer

Matrix Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray: Holder en lett saltvannsfølelse i håret

Accessories: Et utvalg spennener og hårbøyler som man får kjøpt hos Adam og Eva: gå rett fra stranden til restauranten med trendy og fin bling i håret fra Zuzanna G ✨


Zuzanna G


 

Sommerens hårtips

Reisemål: Sunnmøre

Mitt favoritt hårprodukt må være fra Transformer Lotion fra nye Tecni.Art. Perfekt for å definere og fremheve bevegelser i håret, og kan både brukes i vått hår som en føhn lotion, eller i tørt hår som en paste


Sommerprodukter


Reisemål: Tokyo

Mitt sommerprodukt er Olaplex kur! Veldig bra å ha som leave in på stranda! Sunt for håret, men gjør også krøllene superfine.

Olaplex

hårkur

Reisemål: Ibiza

Beste hårtips er å dekke til håret når du skal tilbringe hele dagen på stranda... Er du ekstra smart har du med deg din favoritt hårkur i strandbaggen som du påfører i håret hver gang du har bada!


Sommerhilsen fra Adam og Eva ❤️ 0 Kommentar

Miley Cyrus Europe Tour 2019

Postet av Adam og Eva den 9. Jul 2019

Caroline Kristoffersson, eller Carro som vi kaller henne, fikk en spennende telefon under 17.mai-frokosten i år. Lite visste hun da det ringte at hun skulle få tilbud om å assistere Bob Recine, den kjente hårstylisten til Miley Cyrus, og bli med på Europaturnè! Nå, en måned senere sitter vi i solen og snakker med vår fantastiske Carro som nettopp har landet fra livet i privatfly og 5-stjernes hotell.
Vi ønsker Carro velkommen hjem og lurer først og fremst på hvordan fikk denne unike muligheten, om å bli med Miley Cyrus på turnè?

Ydmykt forteller Carro at hun nå siden 2016 har jobbet opptil flere ganger med Bob Recine på ulike arrangementer. De har en veldig god tone og jobber godt sammen, og det var selvfølgelig en stor ære å bli spurt om å bli med på denne turnèen.

At Carro er en behagelig, jordnær, dyktig og fantastisk kul jente, tenker vi også har en liten innvirkning på forespørselen fra Bob.

Hun forteller videre at det er helt merkelig hvor naturlig alt føles når man er midt oppi alt. Det er først nå når hun har kommet hjem at det går opp for henne hva hun har vært med på!
«Tour – life»

Hele teamet til Miley Cyrus, inkludert Miley selv, har flydd fra land til land i eget privat fly og bodd sammen på flotte hotell i Europa. Dette har skapt en fantastisk «team-følelse» og en opplevelse jeg aldri ville vært foruten, forteller Carro. Miley er en nydelig, jordnær jente, som behandler alle likt. Hun gir deg en genuin følelse som får en til å føle seg velkommen. For meg var det også viktig at når jeg var tilstede skulle jeg gjøre en god jobb, være profesjonell og ikke for å bli «bestevenn», slik at Miley kunne slappe av og ha fokus der hun ønsket og burde.

Dagene våre begynte ofte rundt kl.08.00 på morgningene, hvor vi startet med hårstylingen før «soundcheck og gig», deretter var det litt lunsj før vi forberedte oss til kveldens konsert med ny prepp på hår. Min oppgave var også å se til at vi hadde alt vi trengte til enhver tid på hår. Så selv om vi har reist fra England, Barcelona, Polen, Danmark og så England igjen, har det vært lite tid utenom hotellet og konsertområdene. 


Miley Cyrus


Livredd

Selv om jeg nå har jobbet med Bob Recine opptil flere ganger under New York Fashion Week, er jeg fortsatt like livredd hver gang jeg skal bli med på et nytt oppdrag. For meg er det utrolig viktig at jeg er like fokusert og leverer 100% hver gang. Og jeg føler meg utrolig privilegert og heldig som får muligheten til å være med på så vanvittig kule oppdrag, sier Carro.

 

Fun fact under «Wrecking Ball” 

Under konsertene er det litt scenebytter og da skal ofte også hår og klær skiftes i full fart. På Glastonbury skulle Miley ha på seg parykk, og vi i teamet skulle ut å stå bak en sylinder på scenen, En kameramann ble stående i veien, noe som gjorde at vi ble stående rett mot alle de 130 000 tilskuerne. Det var litt av et sjokk! Vi kom oss til slutt bak sylinderen og fikk ordnet Miley, og så måtte vi bli stående der til avslutningsnummeret «wrecking ball» var over.

 Miley Cyrus


 

Get the look – Miley Cyrus 

  • Fordel en «middels hold» mousse i håret.
  • Føn håret med fingrene ca.50% tørt.
  • Del håret inn i 3 tre fragmenter, fra nakke til topp.
  • Begynn med fragmentet i nakke partiet og ta ut en liten del som du tar ny fordeling av mousse på og tvinner det rundt fingeren, deretter la det tørke.
  • For mer spenst noen steder, fest det opp med spenner til håret har tørket.

 Miley Cyrus

 

Vi takker Caroline for samtalen i sola og ønsker henne en riktig god sommer, før hun løper videre til Adam og Eva Strøget for å gjøre sine kunder fine på håret!/ Adam og Eva


0 Kommentar

Trenger håret solbeskyttelse?

Postet av Adam og Eva den 2. Jul 2019

Trenger håret solbeskyttelse?


Det er få ting som føles så herlig som å kjenne solen mot ansiktet, bølgene mot føttene og den sommerlige lukten av solkrem. Alle vet at huden må beskyttes mot solens stråler, men hva med håret?


Solbeskyttelse


Solens stråler påvirker både hud og hår, men på forskjellig måte. Hvis huden blir brent vil hudcellene fornye seg slik at huden leges. Håret derimot, som er et dødt materiale, kan ikke fornye seg selv. Fargebehandlet hår er også mer utsatt enn ubehandlet hår, og blir fortere bleket, blast og falmet ved opphold i solen. Ønsker man å beholde hårets fargenyanse, er det derfor viktig å bruke riktige produkter som hjelper med å beskytte håret i solen ved hjelp av UV-filter. Håret vil fremdeles blekes i solen, men ikke like mye når man bruker beskyttelse – akkurat slik som huden reagerer på solen med solkrembeskyttelse.

 

Kérastase Soleil Huile Sirene - Beskyttende spray med UV-filter  


Kérastase Soleil Huile Sirene - Beskyttende spray med Babassu-olje og UV-filter som fukter og forsterker. Sprayen gir også naturlige bølger i håret uten stivhet.I tillegg til sol, så kan sand, klorvann og saltvann også skade håret og gjøre det matt, krusete, tørt og sensitivt. Solprodukter til hår har dermed spesielt tilpasset pleie for å gjenopprette hårets balanse etter skader som følge av dette. De inneholder akkurat den blandingen av proteiner og fuktighet som skal til for å gjenoppbygge et svekket hår, og gjøre det mykt, glansfullt og sterkt.
 

Reisestørrelser sol beskyttelse

Kun håndbagasje? Reisestørrelser er enkle å pakke  med på tur. 

Perfekt for en den kortere reisen.Dette er våre sommerfavoritter

Kérastase - Soleil

Kérastase - Soleil

Gjenoppbygende og beskyttende produkter for normalt og farget får. Gir beskyttelse og pleie i solen. Hårbadet fjerner skånsomt rester av klor, salt og sand, gjenopretter mykheten og gir fukt til håret. Masken er laget med kokosvann som som nærer håret og gjenoppretter glansen uten å tynge. Inneholder UV-filter.Redken Color Extend Sun


Redken Color Extend Sun

Fargebevarende aftersun-shampoo med RCT Protein Complex som pleier håret fra rot til spiss. Hårpleiesystemet tilfører amino-ioner som fester seg på hårfibrene for å danne en bedre fargebeskyttelse. Håret føles lett, men styrket, samtidig som fargens glans og glød ivaretas. Videre gir Sun Mask en intens fukt og styrker soleksponert og farget hår. Masken gjør håret kambart og glansfulgt.


Adam og Eva ønsker dere en god sommer 🌞


0 Kommentar

Powered by: Bloc